Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чавунна сковорода жаровня виробництва ТОВ БІОЛ завдяки маленьким ручкам і високим бортах, крім смаження і тушкування, дозволяє запікати страви в будь-яких печах.
Наші бабусі, прабабусі, та чого вже там і мами, напевно, відмінно пам'ятають вічні сковорідки, які нерідко передавалися поколінням у спадок. Так що ж це таке - чавунний посуд?
По-перше, це ідеальна посуд, на думку професійних кухарів, для приготування м'яса і зовсім не важливо: смажимо або тушкуємо - компромісу немає, тільки чавун.
По-друге, завдяки низькій теплопровідності матеріалу, можна дуже довго готувати страви на малому вогні, сковорода буде повільно нагріватися і також повільно остигати, дозволяючи страви не горіти, а смажитися!
По-третє, і мабуть, це найголовніше, вага! О так, це відмінна риса чавунного посуду. Одного разу взявши в руку, ви назавжди запам'ятаєте, скільки дійсно повинна важити хороша сковорода. Плюс, орудуючи на своїй кухні і пишучи черговий кулінарний шедевр, можна не турбуватися про те, що рідна сковорода вигнеться або протреться в самому несподіваному місці, і з нею, як не прикро, доведеться попрощатися.
Чим довше ми готуємо на чавунній сковороді, тим смачніше виходять наші страви